B like Billionaire ©
Expert in first class shopping. Here you will find inspiration to spend your money.
B like Billionaire ©
+
wormatronic:

Mercy X Cinque | More
+
+
+
+
gasoline-station:

Soothing Residential Project Overlooking the Mediterranean
by Carlos Gilardi | via
Carlos Gilardi designed the Mediterranean Pearl (La Perla Del Mediterráneo), an ambitious residential project located nearby the sea. As the name already suggests it, the house overlooks the Mediterranean Sea (Bay of Altea, to be more specific) and it opens toward the natural setting.
A soothing ambience and the feeling of wellbeing encompasses the house. Wide terraces, wide glass panels, cut outs, the infinity pool that unites with the natural setting, give you the feeling that you’re standing on the top of the world, admiring the spectacle of life. Nothing beats this feeling. It empowers and charges with energy.
+
+
gasoline-station:

Merryn Road 40A
Architects: Aamer Architects
Location/Year: Singapore / 2012
+
beeldsteil:

beeldSTEIL | Pastoe
+
gasoline-station:

Peter’s House
Architect: Craig Steely
Location: San Francisco, California USA
gasoline-station:

Peter’s House
Architect: Craig Steely
Location: San Francisco, California USA
gasoline-station:

Peter’s House
Architect: Craig Steely
Location: San Francisco, California USA
gasoline-station:

Peter’s House
Architect: Craig Steely
Location: San Francisco, California USA
gasoline-station:

Peter’s House
Architect: Craig Steely
Location: San Francisco, California USA
gasoline-station:

Peter’s House
Architect: Craig Steely
Location: San Francisco, California USA
gasoline-station:

Peter’s House
Architect: Craig Steely
Location: San Francisco, California USA
+
+
gasoline-station:

Guerrero Residence
Architect: Alberto Campo Baeza
Location: Vejer, Spain / 2005
gasoline-station:

Guerrero Residence
Architect: Alberto Campo Baeza
Location: Vejer, Spain / 2005
gasoline-station:

Guerrero Residence
Architect: Alberto Campo Baeza
Location: Vejer, Spain / 2005
gasoline-station:

Guerrero Residence
Architect: Alberto Campo Baeza
Location: Vejer, Spain / 2005
gasoline-station:

Guerrero Residence
Architect: Alberto Campo Baeza
Location: Vejer, Spain / 2005
gasoline-station:

Guerrero Residence
Architect: Alberto Campo Baeza
Location: Vejer, Spain / 2005
+
+
gasoline-station:

Moose Road Residence
by Mork Ulnes Architects | via
Three locally known land formations can be seen from the site of this project: Eagle Rock, a mountain ridge, and the valley of vineyards below. The main challenge was to frame these three separate views while at the same time, preserving each existing oak tree on site. The three fingers extend precisely in between the existing trees, each oriented toward a land formation.
The house was constructed on steel stilts to avoid severing tree roots. To cut cost as well as meet sustainability goals of the clients, the building was designed using standard sized, off the shelf sheet-goods (unfinished plywood and OSB) to minimize waste. The building was accomplished with a tiny budget (under $190 per square foot).
gasoline-station:

Moose Road Residence
by Mork Ulnes Architects | via
Three locally known land formations can be seen from the site of this project: Eagle Rock, a mountain ridge, and the valley of vineyards below. The main challenge was to frame these three separate views while at the same time, preserving each existing oak tree on site. The three fingers extend precisely in between the existing trees, each oriented toward a land formation.
The house was constructed on steel stilts to avoid severing tree roots. To cut cost as well as meet sustainability goals of the clients, the building was designed using standard sized, off the shelf sheet-goods (unfinished plywood and OSB) to minimize waste. The building was accomplished with a tiny budget (under $190 per square foot).
gasoline-station:

Moose Road Residence
by Mork Ulnes Architects | via
Three locally known land formations can be seen from the site of this project: Eagle Rock, a mountain ridge, and the valley of vineyards below. The main challenge was to frame these three separate views while at the same time, preserving each existing oak tree on site. The three fingers extend precisely in between the existing trees, each oriented toward a land formation.
The house was constructed on steel stilts to avoid severing tree roots. To cut cost as well as meet sustainability goals of the clients, the building was designed using standard sized, off the shelf sheet-goods (unfinished plywood and OSB) to minimize waste. The building was accomplished with a tiny budget (under $190 per square foot).
gasoline-station:

Moose Road Residence
by Mork Ulnes Architects | via
Three locally known land formations can be seen from the site of this project: Eagle Rock, a mountain ridge, and the valley of vineyards below. The main challenge was to frame these three separate views while at the same time, preserving each existing oak tree on site. The three fingers extend precisely in between the existing trees, each oriented toward a land formation.
The house was constructed on steel stilts to avoid severing tree roots. To cut cost as well as meet sustainability goals of the clients, the building was designed using standard sized, off the shelf sheet-goods (unfinished plywood and OSB) to minimize waste. The building was accomplished with a tiny budget (under $190 per square foot).
gasoline-station:

Moose Road Residence
by Mork Ulnes Architects | via
Three locally known land formations can be seen from the site of this project: Eagle Rock, a mountain ridge, and the valley of vineyards below. The main challenge was to frame these three separate views while at the same time, preserving each existing oak tree on site. The three fingers extend precisely in between the existing trees, each oriented toward a land formation.
The house was constructed on steel stilts to avoid severing tree roots. To cut cost as well as meet sustainability goals of the clients, the building was designed using standard sized, off the shelf sheet-goods (unfinished plywood and OSB) to minimize waste. The building was accomplished with a tiny budget (under $190 per square foot).
gasoline-station:

Moose Road Residence
by Mork Ulnes Architects | via
Three locally known land formations can be seen from the site of this project: Eagle Rock, a mountain ridge, and the valley of vineyards below. The main challenge was to frame these three separate views while at the same time, preserving each existing oak tree on site. The three fingers extend precisely in between the existing trees, each oriented toward a land formation.
The house was constructed on steel stilts to avoid severing tree roots. To cut cost as well as meet sustainability goals of the clients, the building was designed using standard sized, off the shelf sheet-goods (unfinished plywood and OSB) to minimize waste. The building was accomplished with a tiny budget (under $190 per square foot).
gasoline-station:

Moose Road Residence
by Mork Ulnes Architects | via
Three locally known land formations can be seen from the site of this project: Eagle Rock, a mountain ridge, and the valley of vineyards below. The main challenge was to frame these three separate views while at the same time, preserving each existing oak tree on site. The three fingers extend precisely in between the existing trees, each oriented toward a land formation.
The house was constructed on steel stilts to avoid severing tree roots. To cut cost as well as meet sustainability goals of the clients, the building was designed using standard sized, off the shelf sheet-goods (unfinished plywood and OSB) to minimize waste. The building was accomplished with a tiny budget (under $190 per square foot).
gasoline-station:

Moose Road Residence
by Mork Ulnes Architects | via
Three locally known land formations can be seen from the site of this project: Eagle Rock, a mountain ridge, and the valley of vineyards below. The main challenge was to frame these three separate views while at the same time, preserving each existing oak tree on site. The three fingers extend precisely in between the existing trees, each oriented toward a land formation.
The house was constructed on steel stilts to avoid severing tree roots. To cut cost as well as meet sustainability goals of the clients, the building was designed using standard sized, off the shelf sheet-goods (unfinished plywood and OSB) to minimize waste. The building was accomplished with a tiny budget (under $190 per square foot).
+
the-gas-station:

The Mill House 
Architects: Wingårdh Architects
Location/Year: Västra Karup, Sweden / 2000
the-gas-station:

The Mill House 
Architects: Wingårdh Architects
Location/Year: Västra Karup, Sweden / 2000
the-gas-station:

The Mill House 
Architects: Wingårdh Architects
Location/Year: Västra Karup, Sweden / 2000
the-gas-station:

The Mill House 
Architects: Wingårdh Architects
Location/Year: Västra Karup, Sweden / 2000
the-gas-station:

The Mill House 
Architects: Wingårdh Architects
Location/Year: Västra Karup, Sweden / 2000
the-gas-station:

The Mill House 
Architects: Wingårdh Architects
Location/Year: Västra Karup, Sweden / 2000
+